Spargo Finans till Sverige!

Spargo Finans logo

Spargo Finans kommer till Sverige!

Kreditbolaget Spargo Finans med sitt huvudsäte i Danmark har nu kommit för att lansera sin verksamhet i Sverige, och därmed erbjuda privatlån till nya konsumenter även här.

Hos Spargo Finans kan man snabbt få svar om man är beviljad ett lån, endast inom en timme och pengarna på kontot redan nästa dag!

De har öppettid ända fram till kl. 22 på vardagar så det finns lång chans på dagarna att ansöka, och du kan göra det från vilken plats du vill.
Hos Spargo Finans kan du betala tillbaka hela beloppet när du vill utan extra kostnad, vilket inte alltid är fallet hos andra bolag.

De tar också ansvar för sina konsumenter genom att aldrig bevilja privatlån om de inte anser att du kan betala tillbaka utan problem. Spargo Finans är ett kreditbolag med god moral som tänker på konsumenternas bästa!
Du kan välja en återbetalningstid på upp till 10 år och belopp upp till 150.000 kronor, vilket ger alla konsumenter en god chans till en bättre ekonomi. Till en ränta mellan 9,84% och 21,60% ligger Spargo Finans bra till

Att Spargo Finans kommit till Sverige ger konsumenterna ännu fler aktörer på lånemarknaden och kan helt klart hjälpa till med konkurrensen, till konsumenternas fördel!

Spargo erbjuder också något på sin hemsida som de andra kreditbolagen inte erbjuder – tips på budgetkalkyl för att se vad som kan underlätta för just din ekonomi, både med och utan privatlån för dem. Ett kreditbolag som tar ansvar!