Välkomna till min blogg!

Hej! Namnet är Emil Sjölander och här kommer jag att blogga om exakt allt möjligt! Jag har jobbat inom IT & marknadsföring i snart 14 år och har en hel del erfarenheter jag kommer att dela med mig av. Utöver det så har jag även ett flertal hobbyn som jag är aktiv inom och även dessa kommer jag att blogga om. Om du är intresserad av IT, sport, hälsa, friluftsliv, finans, resor och i princip allt möjligt, följ bloggen så kommer du att ha innehåll som kommer räcka dig i dagar!

Jag har även Instagram och Facebook dock vill jag hålla dessa privat tills vidare. Jag kan komma att lägga upp dem här någon gång i framtiden, dock så vill jag prova bloggen först och se om den kommer att leda någonstans.

Tills vidare önskar jag välkommen! Kontakta mig gärna vid minsta lilla fråga. Jag försöker återkomma så snart jag kan!

ES